Den færdige avis

Når alle sider er godkendt til tryk, kan den ansvarlige lærer sende hele avisen til tryk. Herefter gennemgår vi i Skoleafdelingen jeres avis – vi tjekker om der er fejl i layout og at avisen lever op til kravene for tryk: Det vil sige, at fotokrediteringer er korrekte og at avisen hverken indeholder falske historier eller reklamer.

Læs mere her om krav til tryk her

Da avisen blev oprettet, besluttede du om avisen skal trykkes eller ej. Dette valg kan du ændre undervejs i ’rediger opsætning af avis’ under dit navn oppe i højre hjørne.


Trykt avis

Har I valgt at få avisen trykt, vil I nogle uger efter deadline modtage jeres avis i 200 trykte eksemplarer – helt gratis. Avisen leveres til skolens adresse. Det er hverken muligt at få færre eller flere eksemplarer. Avisen kan I dele ud i jeres lokalområde og dermed være med til sprede budskabet og fortælle folk om de problematikker, I har fokuseret på i jeres avis.

Avisen udstilles også på ’Avisens side’ på Newsdesk, hvor I også kan se andre skolers aviser.

Jyllads-Posten

Politiken

Ekstra Bladet


Print-selv avis

Ønsker I ikke at få avisen trykt i 200 eksemplarer, kan I vælge at få avisen printet selv eller blot dele den online.

Bestil PDF til print på Newsdesk ved at trykke på dit navn i højre hjørne, hvorefter du finder punktet ”Bestil pdf til print”. Når du trykker på denne, vil der blive genereret en PDF-fil, som bliver sendt til den mail, der er tilknyttet din bruger.

Avisen kan også printes direkte fra ’Avisens side’.

Avisens side

’Avisens side’ er en udstillingsside for jeres avisprojekt. Her kan I tilgå jeres avis som en e-avis, som I kan dele med venner, familie og bekendte, når avisen er færdig.

Her vil I kunne:

  • Se jeres avis som e-avis, når den er sendt til tryk
  • Uploade et baggrundsbillede
  • Skrive en profiltekst
  • Dele ’Avisens side’ på sociale medier

Tryk på ’Oversigt over aviser’ i drop-down menuen i øverste højre hjørne. Tryk nu på ’Link’ under ’Avisens side’.

NB: Kun ansvarshavende og medansvarlig lærer kan tilføje indhold til ‘Avisens side’.