Log ind på Newsdesk

Du skal bruge dit UNI-login til at logge på Newsdesk.dk

Kun undervisere kan oprette en avis, og elever/studerende kan først logge på systemet, når de er tilknyttet en redaktion. Skulle det ske, at nogle af dine elever ikke ­findes på listen, når du tilknytter elever en redaktion, skal du kontakte den på skolen, som er ansvarlig for UNI-login.

Lærerstuderende i praktik kan ikke logge ind med deres sædvanlige UNI-login. Praktikskolens UNI-loginansvarlige, skal oprette et login til den studerende, så vedkommende står som ansat på den pågældende skole i praktikperioden.

Når du kan logge ind med dit UNI-login, kan du oprette din avis. Du kan gøre din bru­gerprofil mere personlig ved at tilføje et billede, og du kan redigere dine kon­taktoplysninger ved at klikke på ‘Redi­ger bruger’ i dropdown-menuen. Dette gælder også dine elever.

Databehandleraftale

For at kunne bruge Newsdesk, kræver det en databehandleraftale mellem kommunen og JP/Politikens Hus (for folkeskoler) eller en aftale mellem skole og JP/Politikens Hus (for privatskoler). Vi har i dag aftaler med langt de fleste kommuner.

Hvis man kan logge ind på Newsdesk med UNI-login, er aftalen på plads, og Newsdesk kan bruges med det samme. Hvis du ikke kan få adgang til Newsdesk, skal du kontakte JP/Politikens Skoleafdeling, så vi kan undersøge, hvad der mangler for at du kan få adgang. Det er gratis, og vi er klar til at hjælpe dig videre.

Problemer med at logge på?

Arbejder du på en kommunal skole?
Fejlen skyldes oftest, at din skole ikke har godkendt vores anmodning om dataadgang. Dette kan klares nemt og hurtigt ved, at den UNI-C ansvarlige på skolen godkender vores anmodninger på tilslutning.stil.dk

Kontakt skoleafdelingen, hvis du ikke kan finde nogen anmodninger.

Arbejder du på en privat skole?
Anmod om databehandleraftale. Hvis du arbejder på en privatskole, skal vi lave en databehandleraftale direkte med din skole. Vi sender en databehandleraftale til skolens kontor, hvor den skal underskrives. Du kan enten selv tage kontakt til os, eller få dit kontor til det. Når aftalen er returneret, tager det kun et øjeblik at få åbnet for adgangen.

Godkend dataaftale. Når aftalen er returneret, skal din UNI-C ansvarlige godkende vores anmodning om dataadgang.

Kontakt os

Hvis du har problemer med at logge på, ønsker en databehandleraftale eller har andre spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte skoleafdelingen. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre.